EN | PL | DE | FR | NO | PT | SR | NL | HR
Uvjeti korištenja · SVeVID digitalna knjižnica

Search using this query type:Search only these record types:

Item
File
Collection
Exhibit
Exhibit Page
Simple Page

Advanced Search (Items only)

Uvjeti korištenja

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici zaštićeni su autorskim pravima i objavljeni pod Creative Commons licencama.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici smiju se preuzeti, reproducirati, distribuirati, te koristiti isključivo u nekomercijalne svrhe i za privatno korištenje uz poštivanje autorskih i drugih srodnih prava kao i drugih vlasničkih prava, ili na način određen Creative Commons licencom koja je navedena uz pojedini dokument.

Svako korištenje preuzetog sadržaja mora biti popraćeno napomenom izvora, tj. s naznakom da je preuzeto sa stranice SVeVID : digitalna knjižnica.

Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik koristi njezin sadržaj na vlastitu odgovornost prihvaćajući sve eventualne rizike koji bi mogli nastati njezinim korištenjem.

Gradska knjižnica Rijeka se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati u svezi korištenja ove web stranice.

Ova web stranica sadrži i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Gradska knjižnica Rijeka nije odgovorna za sadržaj, točnost podataka i mišljenje izneseno na web stranicama na koje se povezuje. Popis poveznica ne može se smatrati promidžbom.

Gradska knjižnica Rijeka sadržaje na stranici SVeVID : digitalna knjižnica objavljuje u dobroj namjeri, s ciljem osiguravanja slobodnog pristupa digitaliziranoj građi.

Gradska knjižnica Rijeka poduzela je razumne napore kako bi utvrdila nositelje autorskih i srodnih prava građe koju je digitalizirala. Većina sadržaja na stranici objavljena je uz dopuštenje autora, odnosno nositelja autorskih prava, no u pojedinim slučajevima, niti uz primjerenu potragu, nije bilo moguće utvrditi autorstvo ili pronaći nositelje autorskih prava.

Ako smatrate da su objavljivanjem bilo kojeg dijela digitalizirane građe na SVeVIDu prekršena Vaša autorska prava, molimo Vas da nas kontaktirate.